lesroostermagister
elolinks
jaaragendaactueel


facebookicon   tumblricon   youtubeicon   glicon
dunblauwlijntje

* UPDATE 01-04-2020 BERICHTGEVING CORONAVIRUS

Wij zijn supertrots op onze geslaagde leerlingen. Alle havo- en vwo-leerlingen zijn geslaagd! Van onze mavoleerlingen is 95% geslaagd, maar daar komen zeker nog een aantal procenten bij! We wensen de leerlingen die nog niet geslaagd zijn veel succes bij de laatste loodjes of het maken van de RV-toetsen! 

GESLAAGDEN HAVO-VWO                GESLAAGDEN MAVO                     

 

Welkom op de website van het Gertrudiscollege.

Het Gertrudiscollege is een school waar kinderen hun talenten in een stimulerende leeromgeving tot ontwikkeling kunnen laten komen. Of je nu een reguliere “gewone” leerling, hoogbegaafd, topsporter of artistiek bijzonder bent, de school heeft onderwijsprogramma’s op maat met de daarbij behorende ontwikkelingsmogelijkheden.

Het Gertrudiscollege en het Norbertuscollege worden vanaf augustus 2017 gedurende een driejarig proces. Samen vormen de twee scholen twee nieuwe scholen: het Norbertus Gertrudis Lyceum voor havo en vwo en de Norbertus Gertrudis Mavo voor mavo. Dit jaar behoren de leerjaren mavo 4 en vwo 6 nog tot het Gertrudiscollege. Klik voor de website van de Norbertus Gertrudis Mavo en het Norbertus Gertrudis Lyceum op deze links. Daar vind je ook alle informatie over onze kennismakingsactiviteiten.
Het Norbertus Gertrudis Lyceum  en de Norbertus Gertrudis Mavo hebben elk ook een Facebookpagina. Klik er maar op!

  

dunblauwlijntje
groep8contact
schoolkrantReunie
schoolgidsouders